Voor de harddenkende Rotterdammer

Was Getekend beschouwt de eigenwijze bloei van Rotterdam. De bewegende stad levert tenslotte keer op keer een eigen kwinkslag op. Melanie Drent pikt er elke week de kersjes uit. Met deze week: Boomfeestdag.

VB_melanie_drent_boomfeestdag_rotterdam
Beeld door: beeld: Melanie Drent

Woensdag 22 maart was het Nationale Boomfeestdag. De 60e editie, welteverstaan. Rotterdamse basisscholen namen de schepjes in eigen hand en beplantten de stad − bijvoorbeeld in Schiebroek, Delfshaven en IJsselmonde. Maar ook het Kralingse Bos kreeg er een paar fruitbomen bij. Zo maken de opgroeiende bomen én de opgroeiende koters Rotterdam wat groener.

Deze banner kun je wegklikken, maar....

..je kunt ook supporter worden! Vers Beton kan alleen bestaan dankzij een bijdrage van lezers. Vanaf 6 euro per maand maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk.

Nee, ik lees eerst het stuk verder

IMG_2709

Basia Dajnowicz

Basia Dajnowicz (1988) is na de Achterhoek, Arnhem en Antwerpen eindelijk in Rotterdam terechtgekomen. Die krijg je hier nooit meer weg. In het dagelijks leven rammelt ze op haar toetsenbord en maakt ze domme grappen.

Profiel-pagina
melanie

Melanie Drent

Illustrator

Melanie Drent (1980) ziet de wereld in heldere lijnen. Ze registreert en analyseert. Het liefst tekent ze mensen. Geef haar een pen en ze gaat. Sinds ze afstudeerde aan de HKU doet ze niet anders.

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.