Was Getekend7 april 2017

Was Getekend: Reuzenrad

Was Getekend beschouwt de eigenwijze bloei van Rotterdam. De bewegende stad levert altijd wel een eigen kwinkslag op. Melanie Drent pikt er elke week de kersjes uit. Met deze week: Reuzenrad.

Beeld: Melanie Drent

Op 3 april pakte Arend Harms, reuzenradexploitant, als de wiedeweerga zijn biezen. Het uitzicht op de Markthal moest onverhoopt verruild worden voor een uitzicht op het Paleis op de Dam. Een week eerder dan gepland. Teleurstelling in Rotterdam, en de man vond het zelf ook erg jammer. Hij had het naar z’n zin op het marktplein, maar dankzij de koning is het niet anders. Die laatste heeft besloten zijn verjaardag op de dam te vieren, dus ook daar wordt het rad wat eerder ingepakt. Volgend jaar zien we hem weer. Dan werkt hij zich opnieuw een slag in de rondte ergens in Rotterdam.

Lees meer:

Reageer of deel op Social Media

Tags:De Markthal Rotterdam, Koning, reuzenrad en teleurstelling

Sectie: Was Getekend

Ontvang de wekelijkse Vers Beton newsletter!

Op Vers Beton discussiëren we met liefde. We horen daarom graag je mening. Houd daarbij wel onderstaande richtlijnen in gedachten, dan weet je zeker dat je reactie zichtbaar blijft:

  • Draag inhoudelijk bij aan de discussie
  • Blijf on-topic
  • Speel op de bal, niet op de man
  • Wees respectvol: reacties waarin sprake is van schelden, haat, racisme of seksisme worden verwijderd
  • Reacties over huisregels en toelatingsbeleid worden verwijderd
  • We gaan niet in discussie over verwijderde reacties
  • Zie je reacties die niet aan de huisregels voldoen? Ons controlesysteem is niet waterdicht. Laat het ons weten via info@versbeton.nl

Verdiep de discussie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *