Voor de harddenkende Rotterdammer
Was Getekend beschouwt de eigenwijze bloei van Rotterdam. De bewegende stad levert altijd wel een eigen kwinkslag op. Melanie Drent pikt er elke week de kersjes uit. Met deze week: kampioenen!
feyenoord_melanie_drent
Beeld door: beeld: Melanie Drent

Het feest is voorbij.

We krijsten binnen één enkele minuut de longen uit ons lijf en we grepen de zweterige onbekende naast ons. We fooiden het barpersoneel voor hun heilige taak. We hadden heimelijk in de gaten dat dit Dirks allerlaatste hattrick zou zijn, maar hielden nog even onze mond daarover. We bestormden het Hofplein maar wisten ons toch te gedragen, zoals onze burgemeester het graag zag. We hebben er een mooi feest van gemaakt.
De cola is uit de fontein, onze schorheid is bijna over. Even waren we samen, en hoe.
010-2017!

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

FullSizeRender (1)

Basia Dajnowicz

Basia Dajnowicz (1988) is na de Achterhoek, Arnhem en Antwerpen eindelijk in Rotterdam terechtgekomen. Die krijg je hier nooit meer weg. In het dagelijks leven rammelt ze op haar toetsenbord en maakt ze domme grappen.

Profiel-pagina
melanie

Melanie Drent

Melanie Drent (1980) ziet de wereld in heldere lijnen. Ze registreert en analyseert. Het liefst tekent ze mensen. Geef haar een pen en ze gaat. Sinds ze afstudeerde aan de HKU doet ze niet anders.

Profiel-pagina
Nog geen reacties