Voor de harddenkende Rotterdammer

Was Getekend beschouwt de eigenwijze bloei van Rotterdam. De bewegende stad levert altijd wel een eigen kwinkslag op. Melanie Drent pikt er de kersjes uit. Met deze week: ga je mee ontbijten By Jarmusch?

By Jarmusch MelanieDrent
Beeld door: beeld: Melanie Drent

Misschien heb je er al van gehoord. Of ben je er al geweest. Aan die enorme witte, marmeren bar met draaikrukken. Naast die man met een kater en een enorm groot bord pannenkoeken voor zich. Zigzaggend kom je binnen, in deze American diner met een hint naar de films van regisseur Jim Jarmusch.
Ontbijten tot in late middag. Op z’n Amerikaans. Maar dan in het Industriegebouw. Waarom ook niet, het is toch vakantie?
 

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

profielfoto-Willemijn

Willemijn Sneep

adjunct-hoofdredacteur en eindredacteur

Willemijn Sneep (1989) is na wat omzwervingen en een master Journalistiek in het schattige Leiden weer terug in de enige wereldstad die Nederland rijk is. Als freelance journalist kan ze zich geen betere thuisbasis wensen. willemijn@versbeton.nl

Profiel-pagina
melanie

Melanie Drent

Melanie Drent (1980) ziet de wereld in heldere lijnen. Ze registreert en analyseert. Het liefst tekent ze mensen. Geef haar een pen en ze gaat. Sinds ze afstudeerde aan de HKU doet ze niet anders.

Profiel-pagina
Nog geen reacties