voor de harddenkende Rotterdammer

Was Getekend beschouwt de eigenwijze bloei van Rotterdam. De bewegende stad levert altijd wel een eigen kwinkslag op. Melanie Drent pikt er de kersjes uit. Met deze week: schat, heb jij mijn regenpak gezien?

REGEN_VB_melaniedrent
Beeld door: beeld: Melanie Drent

Waar we een paar weken terug nog pootjebaadden in de Kralingse plas, gesmolten ijsjes en ons eigen zweet, kunnen we nu gewoon onze (typisch Rotterdamse) overgelopen kelders induiken. Wat een rotweer. Gelukkig hebben we weer iets om over te praten. Potje mens-erger-je-niet dan maar?

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

FullSizeRender (1)

Basia Dajnowicz

Basia Dajnowicz (1988) is na de Achterhoek, Arnhem en Antwerpen eindelijk in Rotterdam terecht gekomen. Die krijg je hier nooit meer weg. In het dagelijks leven rammelt ze op haar toetsenbord en maakt ze domme grappen.

Profiel-pagina
melanie

Melanie Drent

Melanie Drent (1980) ziet de wereld in heldere lijnen. Ze registreert en analyseert. Het liefst tekent ze mensen. Geef haar een pen en ze gaat. Sinds ze afstudeerde aan de HKU doet ze niet anders.

Profiel-pagina
Nog geen reacties