Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Politiek journalisten Mark Hoogstad en Willem Sonneveld houden al vloggend de vinger aan de pols in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart. In deze eerste aflevering stellen ze zich voor en bespreken ze de kansen van Jos Verveen met zijn nieuwe partij Stadsinitiatief Rotterdam.

Bron: beeld: www.youtube.com

Verder lezen?

Word supporter van Vers Beton! Vanaf 6 euro per maand maak jij financieel onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk.

Nee, ik lees eerst het stuk verder

willemsonneveld

Willem Sonneveld

Willem Sonneveld (1983) groeide op onder de rook van Rotterdam. Voor Vers Beton is hij azijnzeiker en politiek redacteur. In zijn vrije tijd staat hij met véél plezier vóór de klas.

Profiel-pagina
Mark Hoogstad en boek

Mark Hoogstad

Mark Hoogstad (1970) is freelance journalist. Hij schreef voor NRC Handelsblad en was politiek verslaggever voor het AD Rotterdams Dagblad. Op dit moment schrijft hij o.a. voor Trouw. Begin 2018 kwam zijn boek ‘Rotterdam stad van twee snelheden’ uit over de moderne geschiedenis van de stad.

Profiel-pagina
logoBOUKEBOUKE

Bouke Verwijs

chef illustratie

Bouke heeft roots in de beeldende kunst en freelancet nu als ontwerper en illustrator. Hij fietste eens van Rotterdam naar Cairo en houdt nogal van verbeelding.

Profiel-pagina
Lees 5 reacties
 1. Profielbeeld van Marcel Ramaker
  Marcel Ramaker

  Mooi, Charlie’s Angels met Said als Bosney. Misschien komt een van de angles nog wel in de verdrukking de voorkeur stemmen.

  Kijk uit naar de volgende aflevering!

 2. Profielbeeld van Marcel Ramaker
  Marcel Ramaker

  Mooi, Charlie’s Angels met Said als Bosney. Misschien komt een van de angles nog wel in de verdrukking de voorkeur stemmen.

  Kijk uit naar de volgende aflevering.

 3. Profielbeeld van Karin
  Karin

  Willem Sonneveld met flair en een gulle lach die zo haaks staan op zn zure SJW tweetjes en andere aanklachten. Dat vind ik nog wel de grootste verrassing van deze eerste vlog.
  Een goeie vlog maken lijkt simpel, maar is het niet . Daarom durf ik wel te zeggen dat beide heren star potential hebben. Dit los van de inhoud ( BV Jossssss) – met de kennis van het politieke circus zit het natuurlijk wel goed.
  Kortom, ik vind het zowaar leuk.

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.