Advertentie

unnamed
Voor de harddenkende Rotterdammer

Mark Hoogstad en Willem Sonneveld houden al vloggend de vinger aan de pols in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. In deze editie is Nourdin el Ouali van NIDA te gast. Hoe kijkt hij naar de komst van DENK in Rotterdam?

Binnen NIDA vond er een interne strijd plaats over de samenwerking met DENK, waardoor raadslid Aydin Peksert uit de fractie werd gezet. Inmiddels is bekend dat Peksert over is gestapt naar DENK. Hoe kijkt Nourdin el Ouali naar de komst van DENK in Rotterdam? Waarom is de samenwerking mislukt? En met welk thema gaat El Ouali de campagne in? Bekijk de nieuwe aflevering van het verkiezingsvlog van Hoogstad & Sonneveld.

Bron: beeld: youtu.be

Montage door Wim Wiegmann

Deze banner kun je wegklikken, maar....

..je kunt ook supporter worden! Vers Beton kan alleen bestaan dankzij een bijdrage van lezers. Vanaf 6 euro per maand maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk.

Nee, ik lees eerst het stuk verder

willemsonneveld

Willem Sonneveld

Willem Sonneveld (1983) groeide op onder de rook van Rotterdam. Voor Vers Beton is hij azijnzeiker en politiek redacteur. In zijn vrije tijd staat hij met véél plezier vóór de klas.

Profiel-pagina
Mark Hoogstad en boek

Mark Hoogstad

Mark Hoogstad (1970) is freelance journalist. Hij schreef voor NRC Handelsblad en was politiek verslaggever voor het AD Rotterdams Dagblad. Op dit moment schrijft hij o.a. voor Trouw. Begin 2018 kwam zijn boek ‘Rotterdam stad van twee snelheden’ uit over de moderne geschiedenis van de stad.

Profiel-pagina
wim wiegman

Wim Wiegmann

editor

Wim Wiegmann (1957) is een sociaal bewogen mediamaker. Hij heeft 35 jaar ervaring in korte docu’s en editing en was ooit mede-oprichter van Cineac TV. Momenteel is hij betrokken bij initiatieven als samenleven.org en Wijk TV.

Profiel-pagina
Lees 6 reacties
 1. Profielbeeld van Ronald
  Ronald

  Jammer, is dat de beide interviewers de kans voor open coal niet wilden benutten.

  Het is absoluut tegen de politieke morus om zeteldieven in te lijven en gebruik te maken van de financiële bijdrage die de gemeente ter ondersteuning bij zo’n zetel geeft.
  Het is diefstal van de Rotterdamse kiezers! De “reporters” laten het ongemoeid.

  Een andere ergernis is het niet vragen om specificatie bij het te vrijblijvende “inspireren door de Islam” Welke Islam ? Die van de Amadhija, van de Soefies of van de Taliban?
  De gescheide ingangen geven al een indicatie, dus vraag er naar!

 2. Profielbeeld van Paul
  Paul

  Partijen die meewerken aan de segregatie van vrouwen, moet je geen platform geven!
  Geloof en politiek, horen niet gemengd te zijn. We zijn allen eerst MENS, daarna komt je levensovertuiging pas, behandel elkaar als mens, en gebruik daarbij je gezonde verstand en niet een boek. Het in hokjes blijven denken, doet Rotterdam niet goed. Mensen ontrekken zich uit de maatschappij en blijven hangen in hun eigen wereld/cultuur, daar komen we geen stap mee verder!

  Leuk idee die woningen, maar waar ga je die plaatsen? Ik zou voor geen goud in de buurt van de Beijerlandselaan richten Maashaven willen wonen. Zo heb je dezelfde soort wijken in Oost, West, Noord, Zuid, oftewel heel Rotterdam.

 3. Profielbeeld van Joey
  Joey

  Lieve mensen, pleurt er eens gauw ondertiteling bij want ik versta er geen reet van.

 4. Profielbeeld van Abdel Bouzidi
  Abdel Bouzidi

  Kan het interview niet opnieuw gedaan worden? Was erg slecht verstaanbaar en naar mijn mening te kort…

 5. Profielbeeld van Miranda Spek
  Miranda Spek

  Leuke blog en goede vragen. Alleen jammer van het overheersende omgevingsgeluid, waardoor het erg onrustig overkomt en lastig te verstaan is.

  1. Profielbeeld van Eeva Liukku
   Eeva Liukku

   Dank voor de feedback, is meegenomen! Een microfoon is inmiddels aangeschaft!

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.

Advertentie

1718_2021_009_600x500_online banner_geef ruimte