Voor de harddenkende Rotterdammer

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 hebben Mark Hoogstad en Willem Sonneveld voor Vers Beton een aantal verkiezingsvlogs gemaakt. Zij deden dat met zichtbaar plezier en kennis van zaken. Voor de komende weken zaten zij boordevol met plannen en voornemens.
Vorige week heeft Mark echter van artsen de diagnose (uitgezaaide) prostaatkanker te horen gekregen. Hierdoor ziet hij zich genoodzaakt op korte termijn al zijn werkzaamheden neer te leggen, en dus ook voor Vers Beton. Willem heeft daarop besloten om ook te stoppen met het verkiezingsvlog.
Wij wensen Mark namens de hele redactie van Vers Beton alle goeds en sterkte bij de behandelingen.

Deze banner kun je wegklikken, maar....

..je kunt ook supporter worden! Vers Beton kan alleen bestaan dankzij een bijdrage van lezers. Vanaf 6 euro per maand maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk.

Nee, ik lees eerst het stuk verder

Eeva Liukku

Eeva Liukku

Hoofdredacteur

Eeva Liukku (1983) begrijpt niet waarom mensen ergens anders zouden willen wonen dan in Rotterdam, maar heeft wel in Amsterdam wijsbegeerte gestudeerd.
eeva@versbeton.nl

Profiel-pagina
Lees één reactie
  1. Profielbeeld van Miranda Spek
    Miranda Spek

    Wat jammer! En wat een treurige aanleiding. Heel veel sterkte gewenst voor Mark.

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.