voor de harddenkende Rotterdammer

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 hebben Mark Hoogstad en Willem Sonneveld voor Vers Beton een aantal verkiezingsvlogs gemaakt. Zij deden dat met zichtbaar plezier en kennis van zaken. Voor de komende weken zaten zij boordevol met plannen en voornemens.
Vorige week heeft Mark echter van artsen de diagnose (uitgezaaide) prostaatkanker te horen gekregen. Hierdoor ziet hij zich genoodzaakt op korte termijn al zijn werkzaamheden neer te leggen, en dus ook voor Vers Beton. Willem heeft daarop besloten om ook te stoppen met het verkiezingsvlog.
Wij wensen Mark namens de hele redactie van Vers Beton alle goeds en sterkte bij de behandelingen.

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder
Eeva Liukku

Eeva Liukku

hoofdredacteur

Eeva Liukku (1983) begrijpt niet waarom mensen ergens anders zouden willen wonen dan in Rotterdam, maar heeft wel in Amsterdam wijsbegeerte gestudeerd. Naast haar werkzaamheden voor Vers Beton werkt ze als freelance programmamaker in de culturele sector. eeva@versbeton.nl

Profiel-pagina
Lees één reactie