Voor de harddenkende Rotterdammer

“Vers Beton is voor mij een platform waar iedereen die nadenkt over het welzijn en de kracht van de stad, terecht kan. Er komen nieuwe stemmen aan het woord. Andere geluiden, die in de overige media niet gehoord worden.”

“Ik vind Vers Beton kritisch, maar nooit boos of ongefundeerd. De kracht van het platform is dat er heel veel verschillende mensen met hun eigen specifieke expertise, aan verbonden zijn. Stemmen die diep uit de stad komen.” 

“En Vers Beton is een medium dat doelen stelt voor verandering, voor waar we heen willen met de stad. Een van de artikelen die dat laat zien, is dit stuk over het gebrek aan diversiteit in de cultuursector. Toen ik laatst met het directeurenoverleg van de Rotterdamse kunstinstellingen om de tafel zat, heb ik ze allemaal gehoord. Het bewijst fijntjes waarom een podium als Vers Beton nodig is, dat benoemt waar er echt verandering moet komen.”

Aruna Vermeulen 2

Support jij ook onafhankelijke journalistiek over Rotterdam?

Ja ik word ook supporter

Lees ook: ons eerdere interview met Aruna Vermeulen.

de redactie

de redactie

De redactie van Vers Beton.

Profiel-pagina
Willem1

Willem de Kam

Fotograaf

Willem de Kam (1988) studeerde grafisch ontwerp aan de Willem de Kooning Academie. Hij fotografeert nu full-time alles van schreeuwende voetbalsupporters tot kruiswoordpuzzelende bejaarden. Hij doet dit voor diverse media en opdrachtgevers uit de culturele en commerciële sector.

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.