Voor de harddenkende Rotterdammer

“Vers Beton kwam zeven jaar geleden precies op het juiste moment. Er was toen een kaalslag in de reguliere media, vooral in de regionale. Alles werd kleiner of verdween. Als je wilde weten wat er gebeurt in Rotterdam, dan was er weinig keus. En nu nog steeds vertelt Vers Beton me wat er gebeurt in de stad.

Vers Beton wordt door mijn generatie gemaakt: het gaat over cultuur, kunst, en over meer dan de overval op de hoek. En zeker als het gaat om politiek, vind ik Vers Beton heel erg goed. De schrijvers weten altijd waar het college mee bezig is, duiden daarin, stellen de juiste vragen. Een echte luis in de pels. Het landelijke nieuws is enorm gefocust op Den Haag, maar er speelt zó veel in Rotterdam dat te vaak onderbelicht blijft.” 

“Waarom ik wil supporten? Heel simpel: goede journalistieke verhalen kosten tijd en geld. Journalistiek is onderbetaald, dat is een landelijk probleem. Ik vind dat journalisten, die dit werk al jaren doen, daarvan een boterham moeten kunnen kopen en de huur moeten kunnen betalen.”

M8A0425_WEB__Willem-de-Kam

Wil jij ook onafhankelijke journalistiek mogelijk maken?

Ja ik word supporter!
de redactie

de redactie

De redactie van Vers Beton.

Profiel-pagina
Willem1

Willem de Kam

Fotograaf

Willem de Kam (1988) studeerde grafisch ontwerp aan de Willem de Kooning Academie. Hij fotografeert nu full-time alles van schreeuwende voetbalsupporters tot kruiswoordpuzzelende bejaarden. Hij doet dit voor diverse media en opdrachtgevers uit de culturele en commerciële sector.

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.