Advertentie

Pionect top banner_V2
Voor de harddenkende Rotterdammer

“Terwijl grote techbedrijven bijna alle advertentie-inkomsten naar zich toe trekken staat overal ter wereld lokale journalistiek onder druk. Redacties krimpen en kranten verdwijnen – of ze zijn zo dom om te verhuizen. Waar dingen zijn verdwenen is het soms moeilijk nog te beseffen waarom ze precies waardevol waren. Als de lokale macht niet goed wordt gecontroleerd, word je ook zelden nog eraan herinnerd hoe belangrijk het is dat dat gebeurt.

Alleen al daarom is het steunen van iedereen die hiertegen in het geweer komt, van iedereen die gelooft dat een stad als Rotterdam een levendige journalistiek verdient, van het allergrootste belang.

Juist Vers Beton bracht vanaf het eerste moment ook iets … vers, zo je wil. De ambitie om Rotterdam over zichzelf te laten nadenken. Om nadenken – in de stad van hard werken en weinig lullen – toch iets vanzelfsprekends te laten zijn. Om naast de journalistieke vragen – wie, wat, waar, waarom en hoe – ook naar de toekomst te kijken en andere vragen te stellen. 

Van wie is de stad? En hoe gaan we het doen? En waarom dan?”

Jan Postma support Vers Beton
Beeld door: beeld: Willem de Kam

Support jij ook onafhankelijke journalistiek over Rotterdam?

Ja ik word ook supporter

Lees ook: ons eerdere interview met Jan Postma. 

 

de redactie

de redactie

De redactie van Vers Beton.

Profiel-pagina
Willem1

Willem de Kam

Fotograaf

Willem de Kam (1988) studeerde grafisch ontwerp aan de Willem de Kooning Academie. Hij fotografeert nu full-time alles van schreeuwende voetbalsupporters tot kruiswoordpuzzelende bejaarden. Hij doet dit voor diverse media en opdrachtgevers uit de culturele en commerciële sector.

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.

Advertentie

Logo_giraffe_01_600x500