Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Diepgravende, lokale journalistiek zoals Vers Beton bedrijft, vind ik ontzettend belangrijk. Want het is de basis die discussie en debat mogelijk maakt. Een kickstarter. Er zijn zoveel maatschappelijke ontwikkelingen die erom vragen uitgediept te worden door een belangeloze, onafhankelijke organisatie.

Ik vind Vers Beton ook tof, omdat het zo’n goed gevoel heeft voor wat er ondergronds speelt, wat er borrelt in de stad. Een goede mix van onderwerpen, met een sterke Rotterdamse identiteit. Een atypisch en verfrissend geluid. Het houdt mij scherp, ook in mijn rol als directeur van Blue City, bijvoorbeeld om te blijven waken voor sociale inclusiviteit. 

Ik support Vers Beton, omdat ik het belangrijk vind dat het platform kan doorgroeien, in dit soort journalistiek voor de stad. En dat degenen die het doen, er naar waarde voor betaald kunnen krijgen.

Sabine Biesheuvel
Beeld door: beeld: Willem de Kam

Support jij ook onafhankelijke journalistiek over Rotterdam?

Ja ik word ook supporter!

Lees ook: ons eerdere interview met Sabine Biesheuvel

de redactie

de redactie

De redactie van Vers Beton.

Profiel-pagina
willem_profielfoto

Willem de Kam

Fotograaf

Willem de Kam (1988) studeerde grafisch ontwerp aan de Willem de Kooning Academie. Hij fotografeert nu full-time alles van schreeuwende voetbalsupporters tot kruiswoordpuzzelende bejaarden. Hij doet dit voor diverse media en opdrachtgevers uit de culturele en commerciële sector.

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.