Voor de harddenkende Rotterdammer

“Ik ben pro-Rotterdam en dit is een Rotterdams initiatief. Ik denk dat Vers Beton een mooi platform is waarop mooie verhalen gedeeld worden. Simpel als dat. Als je meer wilt weten over de stad of de inwoners dan moet je Vers beton checken.”

Winne support Vers Beton
Beeld door: beeld: Willem de Kam

Support jij ook onafhankelijke journalistiek over Rotterdam?

Ja ik word ook supporter
de redactie

de redactie

De redactie van Vers Beton.

Profiel-pagina
Willem1

Willem de Kam

Fotograaf

Willem de Kam (1988) studeerde grafisch ontwerp aan de Willem de Kooning Academie. Hij fotografeert nu full-time alles van schreeuwende voetbalsupporters tot kruiswoordpuzzelende bejaarden. Hij doet dit voor diverse media en opdrachtgevers uit de culturele en commerciële sector.

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Reageren is voorbehouden aan Vers Beton-supporters. Meld je hier aan als supporter of log in.

Advertentie

Logo_giraffe_01_600x500