Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Ik vind jullie intelligent nastyness ongelooflijk productief. Dat houdt de bouwpraktijk en de architectuur scherp. En dat vind ik een belangrijke rol. Er zijn weinig van dit soort stemmen in de stad.

Hoe goed het is dat bepaalde dingen gebeuren, hoe mensen opereren…het lijkt mij belangrijk om dit soort vragen te stellen, omdat je daarmee een betere stad en betere producten kunt maken. Vers Beton gaat over wat voor stad Rotterdam wil en kan zijn, en hoe het daarmee gaat. Je zou wensen dat Amsterdam zo’n medium had.

Hoe betalen wij als gemeenschap de eigen zelfkritiek? Ik denk dat de beste economie er een is die zelfkritiek cultiveert en financiert. Dat moeten we samen organiseren. Voldoende zelfkritiek is wat waard, daarom support ik Vers Beton. 

M8A0722_WEB__Willem-de-Kam-3

Maak jij ook kritische, onafhankelijke journalistiek mogelijk?

Ja ik word supporter!

Lees ook: ons eerdere interview met Winy Maas bij oplevering van de Markthal. 

de redactie

de redactie

De redactie van Vers Beton.

Profiel-pagina
willem_profielfoto

Willem de Kam

Fotograaf

Willem de Kam (1988) studeerde grafisch ontwerp aan de Willem de Kooning Academie. Hij fotografeert nu full-time alles van schreeuwende voetbalsupporters tot kruiswoordpuzzelende bejaarden. Hij doet dit voor diverse media en opdrachtgevers uit de culturele en commerciële sector.

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.