Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

“Ik vind dat je je mond open moet trekken als iets niet klopt, recht voor z’n raap moet zijn. Als je dat doet, dan sluit je aan bij mij, pas je bij mijn normen en waarden. En dat doet Vers Beton.

Het is journalistiek waar ik zelf achter kan staan. Bijvoorbeeld de artikelen over het woonreferendum. Die maakten het toegankelijk voor mensen die niet zo snel in journalistiek of politiek geïnteresseerd zijn, weet je wel. Daar wil ik mijn steentje aan bijdragen.”

“Ik vind dat journalisten echt wel iets mogen vínden. Dat je moet kunnen schrijven waar het op staat, ongeacht je carrièreperspectief. Lokale journalistiek moet het volk dienen, door eerlijk te zijn, het gewoon te zeggen zoals veel mensen het zien. Vers Beton doet dat dus, met fijne opiniestukken, die Zuid niet overslaan. Daarom wil ik supporten.”

M8A0436_WEB__Willem-de-Kam

Zorg jij ook dat we recht voor z'n raap kunnen blijven?

Ja ik word supporter

Lees ook: ons eerdere korte interview met Y.M.P. 

de redactie

de redactie

De redactie van Vers Beton.

Profiel-pagina
willem_profielfoto

Willem de Kam

Fotograaf

Willem de Kam (1988) studeerde grafisch ontwerp aan de Willem de Kooning Academie. Hij fotografeert nu full-time alles van schreeuwende voetbalsupporters tot kruiswoordpuzzelende bejaarden. Hij doet dit voor diverse media en opdrachtgevers uit de culturele en commerciële sector.

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.