Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

“Kritiek hoeft niet altijd te betekenen dat je ‘tegen’ bent. Het is een katalysator om een stapje verder te gaan. Als je niets zegt dan gaan mensen in de autopilot. Juist door kritiek te geven, wordt de geest gescherpt om te verbeteren.

Rotterdam is een waanzinnig leuke stad. Het is een stad van ‘ik doe het zelf wel’. Een stad met een werk-mentaliteit. ‘Geen woorden maar daden’ is natuurlijk de bekende spreuk. Maar toch: ‘een paar meer woorden en nog meer daden’, zou een betere spreuk zijn.

Daarom is het goed voor Rotterdam om juist zo’n platform als Vers Beton te hebben.”

M8A0858_WEB__Willem-de-Kam-3
Beeld door: beeld: Willem de Kam

Maak jij journalistiek mogelijk die de geest kan scherpen?

Ja ik word supporter

Lees ook: ons eerdere interview over Atelier Van Lieshout. 

de redactie

de redactie

De redactie van Vers Beton.

Profiel-pagina
willem_profielfoto

Willem de Kam

Fotograaf

Willem de Kam (1988) studeerde grafisch ontwerp aan de Willem de Kooning Academie. Hij fotografeert nu full-time alles van schreeuwende voetbalsupporters tot kruiswoordpuzzelende bejaarden. Hij doet dit voor diverse media en opdrachtgevers uit de culturele en commerciële sector.

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.