Voor de harddenkende Rotterdammer

Met ruim meer dan 200 bezoekers kunnen we spreken van een succesvolle eerste editie. Onder leiding van Hasna El Maroudi werd onder meer gesproken over de woningmarkt en de Rotterdamse identiteit. Grote afwezige was wethouder Kurvers die zijn komst had afgezegd. Oppositiepartij Denk heeft een actualiteitendebat aangekondigd in de gemeenteraad van aanstaande donderdag om hier opheldering over te vragen: “Wat de fractie van Denk betreft dient het college te allen tijde verantwoording af te leggen over het beleid en daarbij niet de afweging te maken of er iets te winnen is en of er te veel kritiek komt. Een college dat weigert het beleid te verdedigen is bestuurlijk hautain en laf.”

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

Eeva Liukku

Eeva Liukku

hoofdredacteur

Eeva Liukku (1983) begrijpt niet waarom mensen ergens anders zouden willen wonen dan in Rotterdam, maar heeft wel in Amsterdam wijsbegeerte gestudeerd.
eeva@versbeton.nl

Profiel-pagina
Willem1

Willem de Kam

Fotograaf

Willem de Kam (1988) studeerde grafisch ontwerp aan de Willem de Kooning Academie. Hij fotografeert nu full-time alles van schreeuwende voetbalsupporters tot kruiswoordpuzzelende bejaarden. Hij doet dit voor diverse media en opdrachtgevers uit de culturele en commerciële sector.

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Reageren is voorbehouden aan Vers Beton-supporters. Meld je hier aan als supporter of log in.

Advertentie

Logo_giraffe_01_600x500