Voor de harddenkende Rotterdammer
Kunsthal
Beeld door: beeld: IkRotterdam

Deze editie bezocht IkRotterdam Actie <-> Reactie, een tentoonstelling over 100 jaar kinetische kunst in de Kunsthal. Een traktatie voor verschillende zintuigen: voel, kijk, ruik, en loop soms zelfs gewoon dwars door de kunstwerken.

Voordat je verder leest...

Vers Beton heeft jouw support nodig! Wij kunnen alleen blijven bestaan dankzij support van lezers. Maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

ikR_avatar_300x300 (1)

IkRotterdam

Illustrator

Het blog IkRotterdam.nl bestaat uit Evalien Lang, Ferry van Steijn en Marc Kolle. Sinds 2011 tekenen ze samen onder het motto ‘Ik hoef niet op vakantie want ik woon in Rotterdam’. Waarom naar verre oorden trekken als er al zoveel moois te zien valt in je eigen stad?

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Reageren is voorbehouden aan Vers Beton-supporters. Meld je hier aan als supporter of log in.