Voor de harddenkende Rotterdammer
Chinese_Draak_web

IkRotterdam bezocht deze keer Museum Rotterdam waar onder andere een indrukwekkend 20 meter lang Chinees drakenkostuum staat uitgestald. Een cadeautje van onze zusterstad Shanghai. Het Chinese nieuwjaar was een goeie reden om een tentoonstelling over de Chinese gemeenschap in Rotterdam te organiseren. Nog te bezichtigen tot 24 maart.

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

ikR_avatar_300x300 (1)

IkRotterdam

Illustrator

Het blog IkRotterdam.nl bestaat uit Evalien Lang, Ferry van Steijn en Marc Kolle. Sinds 2011 tekenen ze samen onder het motto ‘Ik hoef niet op vakantie want ik woon in Rotterdam’. Waarom naar verre oorden trekken als er al zoveel moois te zien valt in je eigen stad?

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Reageren is voorbehouden aan Vers Beton-supporters. Meld je hier aan als supporter of log in.