Voor de harddenkende Rotterdammer
bauhaus-theepotten
Beeld door: beeld: IkRotterdam

IkRotterdam bezocht voor de grootschalige renovatie nog één keer het Boijmans. Daar is tot 26 mei namelijk een tentoonstelling over de Bauhaus met onder andere een bizarre hoeveelheid theepotten. De laatste kans voor een bezoekje aan het Boijmans van Beuningen voor de heropening in pak’m beet 2023.

ikR_avatar_300x300 (1)

IkRotterdam

Illustrator

Het blog IkRotterdam.nl bestaat uit Evalien Lang, Ferry van Steijn en Marc Kolle. Sinds 2011 tekenen ze samen onder het motto ‘Ik hoef niet op vakantie want ik woon in Rotterdam’. Waarom naar verre oorden trekken als er al zoveel moois te zien valt in je eigen stad?

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.