Voor de harddenkende Rotterdammer
herinneringsmuseum
Beeld door: beeld: IkRotterdam

Voor deze editie bezocht IkRotterdam één van de maar liefst drie herrineringsmusea die deze stad rijk is. Gerund met vrijwilligers, met stijlkamers, een ouderwetse kruidenier, keukens ingericht volgens verschillende periodes. Heerlijk dwalen door vroeger. En helemaal gratis.

ikR_avatar_300x300 (1)

IkRotterdam

Illustrator

Het blog IkRotterdam.nl bestaat uit Evalien Lang, Ferry van Steijn en Marc Kolle. Sinds 2011 tekenen ze samen onder het motto ‘Ik hoef niet op vakantie want ik woon in Rotterdam’. Waarom naar verre oorden trekken als er al zoveel moois te zien valt in je eigen stad?

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Reageren is voorbehouden aan Vers Beton-supporters. Meld je hier aan als supporter of log in.