Advertentie

klein_botanical_topbanner
Voor de harddenkende Rotterdammer
Arboretum_-__IkRotterdam
Beeld door: beeld: IkRotterdam

Verscholen tussen de Honingerdijk en stadion Woudestein ligt Trompenburg Tuinen & Arboretum. Hier ontsnap je op een zondagmiddag aan de stadse drukte en ontdek je tijdens een thematische rondwandeling de juwelen die deze plantenschatkamer rijk is.

Vergeet vooral de cactuskas niet!

ikR_avatar_300x300 (1)

IkRotterdam

Illustrator

Het blog IkRotterdam.nl bestaat uit Evalien Lang, Ferry van Steijn en Marc Kolle. Sinds 2011 tekenen ze samen onder het motto ‘Ik hoef niet op vakantie want ik woon in Rotterdam’. Waarom naar verre oorden trekken als er al zoveel moois te zien valt in je eigen stad?

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.