Voor de harddenkende Rotterdammer
sonneveld
Beeld door: beeld: IkRotterdam

Ben je tijdens je vakantie lekker thuis gebleven maar beginnen de muren van je donkere woonkamer toch een beetje op je af te komen? Neem dan voor een middag je toevlucht in Huis Sonneveld en ervaar daar het samenspel van licht, lucht en ruimte.

Het voor de familie Sonneveld als gesamtkunstwerk ontworpen woonhuis biedt een mooie combinatie van vooruitstrevende architectuur, interieur- en productontwerp uit de jaren ’30. Alsof de tijd er heeft stil gestaan. Het servies op tafel doet vermoeden dat de Sonneveldjes ieder moment thuis kunnen komen van een lange dag werken. Aan tafel!

Voordat je verder leest...

Vers Beton heeft jouw support nodig! Wij kunnen alleen blijven bestaan dankzij support van lezers. Maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

ikR_avatar_300x300 (1)

IkRotterdam

Illustrator

Het blog IkRotterdam.nl bestaat uit Evalien Lang, Ferry van Steijn en Marc Kolle. Sinds 2011 tekenen ze samen onder het motto ‘Ik hoef niet op vakantie want ik woon in Rotterdam’. Waarom naar verre oorden trekken als er al zoveel moois te zien valt in je eigen stad?

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Reageren is voorbehouden aan Vers Beton-supporters. Meld je hier aan als supporter of log in.