Voor de harddenkende Rotterdammer

In deze reportage door OPEN Rotterdam gaat Maurice Geluk de stad in om met ondernemers te bespreken wat er beter kan in het Rotterdamse nachtleven.

Bron: beeld: www.youtube.com

Benieuwd welke zaken er nu precies een 24-uursvergunning hebben en waarom de cijfers hierover niet zijn wat ze lijken? Lees dan hier meer. 

UPDATE 4-9-2019

In de video wordt foutief gemeld dat Pasfoto Rotterdam over een 24-uursvergunning beschikt. De locatie met deze vergunning betreft niet Coolsingel 69 maar Coolsingel 69A. Op dit adres huist een voormalig etablissement dat nu leeg staat. Dit heeft geen invloed op cijfers en percentages die genoemd worden. 

Dit onderzoek is een samenwerking tussen Vers Beton en OPEN Rotterdam, en mogelijk gemaakt door het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek en de supporters van Vers Beton.

Wil je niks missen?

In de maand september verschijnt op Vers Beton wekelijks een verhaal over de verschraalde Rotterdamse nachthoreca. Niets missen van het onderzoeksdossier ‘Horeca op de Fles’? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Voor tips kun je mailen naar tara@versbeton.nl of maurice@versbeton.nl

Reageren? Als je geen supporter bent, kun je hier een gratis account aanmaken om te reageren op dit artikel. 

de redactie

de redactie

De redactie van Vers Beton.

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.