Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
Bron: beeld: www.youtube.com

De afgelopen maanden onderzochten journalisten Maurice Geluk en Tara Lewis waarom het  nachtleven van Rotterdam verschraald is. Als opening van de talkshow vertelde Tara Lewis over hun bevindingen in het dossier #horecaopdefles.

Daarna schoven D-66 raadslid Elene Walgenbach, ondernemer Mitchell Hettema (Plan C/de Huiskantine) en Marco Bunk van belangenorganisatie Koninklijke Horeca Nederland aan, om het over de toekomst van de nachthoreca te hebben. “Ik heb een hele rij moties ingediend voor een beter nachtleven””, stelde Walgenbach. “Ik denk dat een dossier als Horeca op de Fles helpt, vooral omdat de burgemeester de artikelen niet zo leuk vond”. 

'Een beter dagleven'

Als intermezzo pleitte Beste Stuurman Awais Hassan voor ‘een beter dagleven’ en deed fotograaf Salih Kilic een boekje open over de financiering van kunstprojecten. “De kunst van kunst maken is: de juiste mensen van de juiste fondsen ervan te overtuigen dat jouw kunst de moeite waard is, nog voor je het gemaakt hebt”. 

Daarna werd Wim Pijbes, directeur van de filantropische stichting Droom en Daad, aan de tand gevoeld door Hasna El Maroudi. “Hoe vindt Droom en Daad de projecten waar ze in investeert? Je moet een beetje geluk hebben, dat klopt. Maar ik heb zelf ook jaren aan de andere kant gezeten dus ik ken het als geen ander”, vertelde hij onder meer. 

Benieuwd naar de volgende Vers Beton LIVE in Arminius? Abonneer je hieronder op de nieuwsbrief om niets te missen! 

vb-mailchimp

Lees meer

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Wil je de volgende talkshow niet missen?

Verder lezen?

Word supporter van Vers Beton! Vanaf 6 euro per maand maak jij financieel onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk.

Nee, ik lees eerst het stuk verder

de redactie

de redactie

De redactie van Vers Beton.

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.