Voor de harddenkende Rotterdammer
Vers Beton – IkRotterdam – Beeldenroute Westersingel
Beeld door: beeld: IkRotterdam

Ikrotterdam herontdekte deze week de Beeldenroute Westersingel, die dwars door het centrum van de stad loopt. De route begint bij het ongebroken verzet van Hubert van Lith, op de kruising Westersingel-Kruiskade en eindigt helemaal op de Westzeedijk: bij De lange, gele benen van de architectuur van Coop Himmelb(l)au.

Langs de route vind je bovendien beelden van onder meer Rodin en Picasso, en dat zomaar in de open lucht!

Bekijk alle visuele columns van IkRotterdam

Bekijk alle visuele columns van IkRotterdam

Voordat je verder leest...

Je kunt dit artikel gratis lezen, maar wij kunnen het niet gratis maken. Vers Beton kan alleen bestaan dankzij een bijdrage van lezers. Vanaf 6 euro per maand maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk!

Nee, ik lees eerst het stuk verder

ikR_avatar_300x300 (1)

IkRotterdam

Illustrator

Het blog IkRotterdam.nl bestaat uit Evalien Lang, Ferry van Steijn en Marc Kolle. Sinds 2011 tekenen ze samen onder het motto ‘Ik hoef niet op vakantie want ik woon in Rotterdam’. Waarom naar verre oorden trekken als er al zoveel moois te zien valt in je eigen stad?

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.