Voor de harddenkende Rotterdammer

Elke drie dagen neemt een nieuwe beeldmaker onze Instagram-grid over. (klik voor een vergroting en het bijschrift)

Nina Fernande

Bo Yuan

Tessa Biemans

Funzig

(klik voor een vergroting en het bijschrift)

We vervolgen de takeover op Instagram de komende weken met onze fotografen. Volg @versbeton om niks te missen!

Deze banner kun je wegklikken, maar....

..je kunt ook supporter worden! Vers Beton kan alleen bestaan dankzij een bijdrage van lezers. Vanaf 6 euro per maand maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk.

Nee, ik lees eerst het stuk verder

05_Nina Fernande_integratie

Nina Fernande

Illustrator

Nina Fernande (1987) is een illustrator. Ze woont en werkt in Rotterdam. Als ze niet aan Franstalige chansons werkt, kleurt, faxt en streept ze simpele maar krachtige platen. Ze typeert haar werk als cartoonesk zonder het grafische element te verliezen.

Profiel-pagina
Runnin(crop3)

Bo Yuan

Illustrator

Bo Yuan is een illustrator uit Rotterdam met een specialisatie in digitale kunst. Via dit medium creëert hij werelden en karakters met een focus op kleur en atmosfeer. Naast commercieel werk houdt Bo zich bezig met persoonlijke projecten waarbij hij gevoelens omtovert tot beeld dat surrealistisch, maar toch herkenbaar is. 

Profiel-pagina
AvatartTessaBiemans

Tessa Biemans

Illustrator

Ik ben Tessa, 28 jaar, uit Rotterdam. In 2011 ben ik afgestudeerd aan de Willem de Kooning academie, richting autonoom beeldende kunst. Buiten schilderen en tekenen maak ik ook films en doe ik interventie-achtige projectjes. Ik hou van geheimen en verrassingen. Het dagelijks leven zit er vol mee. Het is zo lekker mysterieus en onvoorspelbaar.

Profiel-pagina
Avatar_Funzig

Funzig

Illustrator

Funzig (1993) is een grafisch illustrator uit Rotterdam. Met een voorliefde voor grafisch vormgeven legt Funzig zijn blik op de wereld vast in zijn werk. Alledaagse situaties probeert Funzig om te zetten naar sfeervolle scene’s waarbij kleur essentieel is voor het geheel.

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.