Samenwerken met Vers Beton

Vers Beton biedt verschillende mogelijkheden om gebruik te maken van ons netwerk, bereik, invloed en expertise die we in huis hebben: via samenwerkingen en door onze medewerkers in te huren.

Samenwerking

Vers Beton staat altijd open voor samenwerkingen met partijen die hetzelfde doel voor ogen hebben. Dit kan bijvoorbeeld uitmonden in artikelen die op de website verschijnen. We nemen en houden hierbij de regie en redactie in handen, en staan ervoor in dat elk artikel even positief-kritisch als anders gemaakt wordt. Samenwerkingen kunnen plaatsvinden op projectbasis of voor de langere termijn. In de regel vragen we geld voor onze diensten, en per geval bekijken we wat die kosten precies zijn.

Structurele partners

Vers Beton werkt structureel samen met partners in de stad voor de langere termijn. Zo ondersteunt AIR de architectuursectie van Vers Beton en helpt Bolster ons met de online uitgeefstrategie en onderhoud van de website. Rdamse Nieuwe en de Stichting Ondernemersbelangen Rotterdam zijn partners voor de sectie Economie & Ondernemerschap. Op deze manier kunnen we voor enkele functies in de organisatie geld of tijd vrijmaken.

Lees meer:

Samenwerken op projectbasis

Het is ook mogelijk om samen te werken op projectbasis. De samenwerking betekent in ieder geval dat beide partijen hier beter van worden: de samenwerkende partner met kwalitatief hoogstaande producties en bereikte doelstellingen, en Vers Beton met materiaal dat ons merk waardig is. We zijn daarom expliciet niet in te schakelen voor een samenwerking die uitmondt in kritiekloze lof.

  • Meer weten over de mogelijkheden van samenwerking? Neem dan contact op met Eeva Liukku, hoofdredacteur van Vers Beton, via eeva@versbeton.nl

Voorbeelden van samenwerkingen

  • Veerkracht Carnisse: in opdracht van DRIFT maakten we een magazine over Carnisse, en publiceerden vijf artikelen hieruit ook op Vers Beton
  • Motel Mozaique: ontwikkeling van een stadstocht en aandacht voor het festival
  • Uitagenda Rotterdam: een maandelijkse column in de papieren Uitagenda én online op Vers Beton
  • Metro: vulling van de wekelijkse opiniepagina via een column en lezersreacties
  • Rotterdamse Nieuwe: serie artikelen over jonge, succesvolle ondernemers in Rotterdam
  • Festival de Keuze (Rotterdamse Schouwburg): artikelen naar aanleiding van het programma van Festival de Keuze
  • Goethe-Institut: achtergrond artikelen en interviews naar aanleiding van debatten en bijeenkomsten van het Goethe-Institut.

Inhuren

Vers Beton beschikt over een redactie tjokvol getalenteerde schrijvers, (eind)redacteuren, fotografen, illustratoren en andere experts (bekijk ze hier). Wil jij één of meerdere van hen inhuren voor je eigen kanaal of organisatie? Neem dan contact met ons op, dan koppelen wij je aan de meest geschikte medewerker voor de klus. Ook kunnen we met je meedenken over de beste manier om je doel te bereiken. Deze (commerciële) opdrachten komen niet op onze site terecht en worden niet onder de naam Vers Beton gepubliceerd.

  • Meer weten over wat wij voor je kunnen doen? Neem dan contact op met Eeva Liukku, hoofdredacteur van Vers Beton, via eeva@versbeton.nl
Lees ookAdverterenLiever adverteren op Vers Beton? Hier vindt u meer informatie.
Ontvang de wekelijkse Vers Beton newsletter!