Stort Vers Beton

Vers Beton groeit, en dat is niet voor niets. Ons publiek vraagt ons om meer de diepte in te gaan, het aantal bijdrages te verhogen en elke discussie te vangen. Onze vrijwillige redactie werkt hard om het platform elke dag van nieuwe artikelen te voorzien. Stort Vers Beton en ondersteun onafhankelijke journalistiek over Rotterdam!

Waar hebben we het geld voor nodig?

Jouw schenking geeft ons de gelegenheid om iets terug te doen voor onze schrijvers, beeldmakers en eindredactie – zij spannen zich elke dag in om Vers Beton te voorzien van nieuwe beelden en artikelen. Hier worden zij niet voor betaald. Dit jaar zijn wij begonnen met het organiseren van workshops voor redactieleden. Tot dusver is er al een workshops data-analyse geweest van Local Focus en een workshop interviewen door Jellie Brouwer. Daarnaast stelt het geld ons in staat om enkele onkosten te dekken: van de hosting van de website tot de kosten voor ons nieuwe kantoor.

Stort Vers Beton!

Wat krijg jij als storter hiervoor terug?

Vers Beton, als platform voor talentontwikkeling voor beeldmakers en schrijvers en onafhankelijke aanjager van stedelijke discussie over de stad. Niet voor niets is een groot deel van onze schrijvers en beeldmakers ondertussen werkzaam voor landelijke dagbladen als NRC Handelsblad, AD en Blendle.

Betonstorten

Storten kan via PayPal (hiervoor is een PayPal-account nodig) of via een handmatige overboeking naar rekeningnummer NL56 INGB 0006096917 t.n.v. Stichting Vers Beton o.v.v. ‘Ik ben Storter van Vers Beton’. Bedankt voor uw steun en hopelijk tot binnenkort tijdens een borrel of elders in het Rotterdamse!

Vers Beton op een andere manier helpen?

Dat kan!

Sinds januari 2016 zijn we gestart met het crowdfunden van projecten op het gebied van onderzoeksjournalistiek. Daarvoor kunt u een specifieke gift doen, de voorbereiding van een dergelijke campagne kost ongeveer €250,- euro.

U kunt ook adverteren op de website, of neem contact op om te informeren over de mogelijkheden van een samenwerking op projectbasis of om structureel partner te worden.

Ontvang de wekelijkse Vers Beton newsletter!